19 Nisan 2012 Perşembe

Remzi Dinlercan-2

-Aloğğğ Remzi. Ben Serdar. Ha gerçi telefonda görüyorsun kimin seni aradığını ama yine de söyledim. Niye böyle bir şey yaptım ki ben? Ben namefolojik bir canlı mıyım Remzi yoksa? Sürekli ismimi tekrarlamaktan haz mı duyuyorum? Sen şimdi içinden ne isticek bu piç diyorsundur. Oğlum sana bir şey dicem de duymuşsundur büyük ihtimalle. Biz Duygu’yla yeniden başladık. Lan seviyordum cidden. Napayım yani başka? Sen aşktan anlayan adamsın Remzi. Söylesene seven adam ne kadar uzak durmayı başarabilir ki?

-9.15

-Ya bari sen  taşak geçme be oğlum. Yalnız şeyi biliyorum ha. Herkes arkamdan konuşuyodur şimdi. “Serdar hemen döndü. Kız iki kuyruk sallayınca bizimki yine havlamaya başladı. Ne yüzsüz bir adammış bu. “ gibi gibi bir sürü şey söylüyolardır. Şu saatten sonra kimse umrumda değil biliyor musun? Tabii sen hariç Remzi. Seni çok sevdiğimi biliyorsun deme?

-Biliyorum Serdar. Dün Cemil aradı. “Serdar ararsa söyle bi ara toplanıp bi yerlerde oturalım.” dedi.

-Sevmiyorum oğlum ben o adamı. Siktirsin gitsin. Geçen İddaa bayisinde karşılaştık biz bununla. Biz daha o zaman Duygu’yla barışmamıştık. Aklı sıra beni yokluyor. “Eee Duygu biriyle görüşüyormuş diye duydum.” falan diyor bana. Sonra gülüyor. “Şaka yaptım hahaha”  diyor. “Biz sevdiğimiz adama şaka yaparız kardeş.” diyor. Artık dayanamadım “Siktirtme kardeşini banko maç söyle bana.” dedim. İyi ki İddaa bayisindeydik de “Siktirme kardeş”ten sonrasını toparlayabildim. Neyse 6 tane maç söyledi bana, 5 tanesi yattı amk.

-Tek maç tutmuş iyi yine.

-Heee tuttu. 1.10’luk oran tuttu. Bu arada Ceren Twitter açmış lan gördün mü? Kızın takipçi sayısı günde 250 falan artıyor. Geçen menşın attım, sadece gülen surat koymuş. Kendimi sıradan çinko karbon pil gibi hissettim lan. Bu arada Remzi’m Duygu arayıp duruyor beni diğer hattan. Onu arayım ben. Sonra yine ararım seni. Öptüm kardeşim. Buluşma işini ayarlarız yakında.

-Tamam Serdar. Kendine iyi bak.

2 yorum:

  1. ahjgdkhajkhsd bakalım bir sonraki konuşmada Remzi Dinlercan dinlemekten patlayacak mı?
    Yoksa buluşma da mı dinlemekten vazgeçecek?
    Yoksa dinlemiyor mu aslında?
    Yani demem o ki devamını şevkle, neşeyle, SABIRSIZLIKLA bekliyoruuuuuuuzzzzzzz :D

    YanıtlaSil
  2. ooğlum süper lan dlaksşldka niye bu kadar gülüyom bilmiyorum ama çok gomik :)

    YanıtlaSil