26 Nisan 2010 Pazartesi

3 buçuk porsiyon karışık lan-2















~Facebook hesabını kapatan insanlar var artık ama yeni hesap alan hiç insan göremiyorum. Acaba ben de kapattım ondan olabilir mi? Ben kapattım diye siz de kapatmayın lan.


~Kendime bir şeyler alıcam bu ne kadar diyorum "3 lira ama sana 2 lira olur" diyorlar. Ne kadar yalancısınız. Ben babanın oğlu muyum ki öyle diyorsun? Asıl sana "3 lira ama 2 lira olsun lan."

~Otostop çekip durmayan arabaya küfür ediyorlar. Adam durmak zorunda mı kardeşim senin için? Ne bu hiddet bu celal? Adam çıksa sana küfür etse hoşuna gider mi? Akıllı olun küfür etmeyin lan.

~Zıkkımın kökünün ve ziftin pekinin tadını merak ediyorum gerçekten. Anneler diyorsa bi bildikleri vardır ama çok göt edici bir durum ya. Neden sorulduğunda yemeğin adını söylemezler ki. Anneler, söyler misin lan.

~Görme engelli bir vatandaşın zorluk çektiğini gördüğü halde mal mal bakıyor insanlar. Pardon, insan olan yardım eder lan.

~Anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı lan?

~Taksi şoförleri neden bu kadar artist oluyorlar. Sanki bütün yollar onlarınmış havasında yollarda fink atıyorlar. Bir de herkesin bildiği fakat sadece kendisinin bildiğini düşündüğü şeyler biliyorlar. Onları biz de biliyoruz lan.

~Bir kalabalık görüyorum. Merak ediyorum ben de dalıyorum aralarına. Bir bakıyorum bedava bir şey dağıtıyorlar. O insanları tebrik ediyorum. Bedava sirke baldan tatlıdır lan.

~Otobüste kamasutra okuyan insanlar göremiyorum. Kendim alıp okumak istiyorum ama cesaret edemiyorum. Hadi ben cesaret edemiyorum hiç mi cesur biri yok lan.

~Adres soran bir turiste neden bağırarak adres tarif ediyorlar? Acaba sağır olduğunu mu düşünüyorlar? Bu kadar yormaya ne gerek var kendinizi. Bağırmayın lan.

~Evlerinin pencerelerini açıp son ses müzik dinliyorlar. Mp3 playerlarını son ses açıp kulaklıkla müzik dinliyorlar. İki gruba da sesleniyorum. Sizin dinlediğiniz müzik bizi ilgilendirmiyor. Sizi dinlemek zorunda değiliz lan.

~İsmail Yk'nin şappur şuppur şarkısını ezbere biliyorum. Burdan modern tıpa sesleniyorum. Silebiliyorsanız hafızamdan silin şunu lan.

~İnsanlar hep komşusunun wireless şifresini kırmaya çalışıyorlar ama hep başarısız oluyorlar. Siz milleti enayi mi sandınız lan?

~Neden bir turistle karşılaşıldığında ilk önce Türkçe küfür ettirilmeye çalışılıyor. Adamlar sanki çok meraklı bizim küfürlerimize. Bir de videoya falan çekiyorlar küfürleri. Hiç komik değil lan.

Hala bitmedi, devamı gelecek lan.

4 yorum:

  1. kamasutra nedir bayçokbilmiş? :p
    ayrıcabenosonsesempiüçdinleyenlergrubundayım, doğrukonuş ahaha :D

    YanıtlaSil
  2. ama böyle çok garip sorular sorup, bizi zor durumda bırakıyosunuz ki :D buyrun http://tr.wikipedia.org/wiki/Kama_Sutra

    lütfenmp3lerinizinsesinidışarıdakienhayvanicanlıyıduymayacakşekildeayarlayınız :D

    YanıtlaSil
  3. zevki çıkmıyor öyle bikere :P hem sana mı sorucam kardeşim :D

    YanıtlaSil
  4. tamam. nasıl istiyosan öyle dinle. :D hatta otobüslere ya da minübüslere 10+1 koydurt. hepiniz coşun :P

    YanıtlaSil