25 Nisan 2010 Pazar

3 buçuk porsiyon karışık lan-1















Şimdi bir şeyler yazacağım ya, saçma sapan birbirinden öte dolu şey... İzleyin lan.

~Youtube'a girmek için dns ayarlarını değiştirmek gerekiyor ya, nefret ediyorum bundan, kendi bilgisayarımda ayarlıyorum fakat her bilgisayar kendi bilgisayarım olmadığı için herkesin dns ayarlarını değiştirmeye mecbur kalıyorum. Değiştirin lan.

~Garson masaya geliyor, su ne kadar diyorum, 50 kuruş diyor, sen bana kola ver o zaman diyorum. Mal mal suratıma bakıyor. Belki ileriki zaman diliminde su alıcam. Bütün garsonlara sesleniyorum. Bakmayın lan.

~Yanımda ne zaman bir uzak doğulu muhabbeti açılsa ya da yolda karşıdan bir uzak doğulu gelse, kesin birisi bunların hepsi birbirine benziyor diyor. Biz de ayırt edemiyoruz fakat demeyin lan.

~Futbol hakkında konuşuyoruz söz Fenerbahçe'ye ardından Semih Şentürk'e geliyor. Ortamdaki espritüel arkadaş hemen 26 yaşında ama hala genç semih diyolar diyo. Bu muhabbet sıkmadı mı sizce de demek istiyorum hadi neyse diyorum. Sıktı lan.

~Dolmuş şoförü tespihleri teker teker diziyor dolmuşa. Arabeski de son ses açıyor. Benim içimden ise bilmediğim halde at yarışı oynamak geliyor. Ama şiki şiki baba'da çalmıyor. Çalın lan.

~Birkaç arkadaş oturmuş eski günleri yad ediyoruz. Pokemon, atari, tsubasa, susam sokağı falan derken birisi konuyu kesinlikle Power Rangers'a getiriyor. Getirmeyin lan.

~Oturarak maç izlemeye bayılıyorum. Bursaspor, Ankaragücü gibi takımların maçına gidince bu imkansız oluyor. Kalkmayan ibne diye bağrıyolar. Bizde kalkıp bağırıyoruz ama maçı izleyemiyoruz. Bağırttırmayın lan.

~Eskiden sevmediğim insanların msn şifrelerini kırmayı deniyordum. Gizli sorularının cevabına kafa patlatıyordum. Kimisi en sevdiğiniz hayvan sorusuna cevap olarak köpek yazıyordu. Yazılır mı lan?

~Neden her sınav öncesi bir öğrenci hocaya istediğimiz sorudan başlayabilir miyiz diye soruyor. Artık komik de gelmiyor bu soru. Kırmızı kalem kullanmak serbest mi gibi özlediğimiz sorular var oysa ki. Sormayın lan.

~Bu devlet kahvehanelerde kurtarılıyor. Birisi atıyor, birisi tutuyor. O bunu istiyor, bu şunu istiyor. Birisi evet diyor, diğeri de hayıııevet diyor. İşte devlet böyle kurtarılıyor. Kurtarmayın lan.

~Yaşlılar eskiden böyleydi, eskiden şöyleydi demekten bıkmıyorlar. En yakın zamanda bir dutluk bulmalıyım, ileride eskiden buralar dutluktu çocuklar diyebilmek için. Şaka şaka. Bırakalım biz eskiyi. Eskiye mazi, s.kilmişe gazi derler lan.

~Aldığı her loto biletinden sonra hayaller kuran insanlar görüyorum. Hayal kurmak güzel şeydir ama çalışıp hayal kurmak lazım çoğu zaman. Sen yazmışsın 6 numara kur hayal, kur hayal. Sana bi şey diyeyim mi? Hayal kurmayın lan.

~Mola yerinden sonra yanlış otobüse binen insanlar var. Biraz dikkat edin ya, plakaya falan bakın. Çok komik duruyor. İstemiyoruz biz sizi bizim otobüsümüzde. Bir daha yanlışlıkla otobüsümüze binmeyin lan.

~Denizin içerisinde senelerdir su başta soğuk ama gittikçe ısınıyor diyen insanlar var. Herkes bunu öğrendi artık. Demenize gerek yok. Su hep soğuk, gittikçe ısınmıyor lan.

~Bir dilenci 5 dakikada 50 kuruş kazansa. Bir saatte 6 tl eder. Günde 8 saat çalış...Dilencinin ne kadar para kazandığını hesaplamaya çalışmayın lan.

Şimdilik hepsi bu kadar ama devamı gelecek lan...

4 yorum:

  1. :D:D bunların hepsi bir anda mı geldi aklına?
    ama baya doğru şeylere sinirlenmişsin :D yinede sakin ol devamını bekliyoruz güzeldi

    YanıtlaSil
  2. hepsini 3 saatte farklı bi formatta ve farklı bir tarzda yazdım fakat sadece bir kısmını paylaştım şimdilik ve hepsi bir anda aklıma gelmişti. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. adamın düşündüğü şeylere bak ya :D
    cinssin. sorun dünyada değil, sende :p

    YanıtlaSil
  4. sen çok normalsin sanki :D bak kavga ederim senlen. :P

    YanıtlaSil